Welkom bij Checkerz Media

Checkerz Media is een internetbedrijf  gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van o.a. websites, web-applicaties en scripts. Checkerz Media verzorgt uitsluitend het technische gedeelte van webapplicaties. Onder de naam IDkliniek werken wij samen met vaste partners Kade-C en Zoomfactory.

Webhostingpakketten

Diverse webhostingpakketten voor professionele websites! Maximale veiligheid en beschikbaarheid. In het aanbod van webhosting zit veel verschil in kwaliteit en prijs.Het  prijsverschil ontstaat doordat in meer of mindere mate  wordt geinvesteerd in veiligheid, continuiteit en snelheid.

Servicepakketten

Voor de meeste mensen is het logisch dat je je computer regelmatig update. Maar vaak wordt vergeten dat ook de techniek achter je website up-to-date gehouden moet worden. Dit om o.a. hackers buiten de deur te houden.

Wij gebruiken de nieuwste

Webtechnieken

onlangs gerealiseerde

projecten

Een greep uit onze

Producten en diensten

Werkwijze

LEES VERDER

Vindbaarheid

Wat heb je aan een mooie website die niet te vinden is? Checkerz Media stemt met de opdrachtgever af wat je nu het beste wel of beter niet kunt doen om de ranking in google zo goed mogelijk te houden.

LEES VERDER

Beheersystemen

Op een eenvoudige en veilige manier uw content beheren is mogelijk via één van onze custom build IDcontrol beheersystemen. Tijdens het intake gesprek wordt in overleg bepaald welk systeem het beste bij uw website past.

LEES VERDER

Custom scripting

Wanneer u specifieke wensen heeft qua informatieweergave, is het ook mogelijk om custom-scripts te schrijven. Bijvoorbeeld een boekings- of eventkalender. Ook het ontwikkelen van API's behoort tot de mogelijkheden.

LEES VERDER

over de

IDkliniek

Partners

Kade-C

Kade-C

concept strategie en ontwerp

Remco Zwart

Zoomfactory

fotografie retouche en beeldmanipulatie

Hanke Prijs

Hanke Prijs

tekstwerk en redactie