Nieuws


Privacy Wet (AVG)
Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Als bedrijf krijg je meer verplichtingen. De nadruk ligt op je verantwoordelijkheid om te kunnen aantonen dat je je aan de wet houdt. Je moet als bedrijf kunnen aantonen hoe je persoonsgegevens verwerkt.

Website van de overheid klik hier

Nog een handige website

08-02-2018


Beveiligingsstandaard
Alle informatiesystemen en interne processen op de server zijn uitgebreid geanalyseerd en getoetst door het onafhankelijke certificeringsbureau BSI Group. De belangrijkste aspecten waarnaar gekeken werd zijn: de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie. Het datacenter is in het bezit van het ISO 27001 certificaat. Dit zijn de hoogste beveiligingsstandaarden om jouw privacy te garanderen.

01-09-2017


Update server

Veiligheidsupdate server is uitgevoerd.

22-06-2017


Responsive website
Responsive websites passen zich aan aan de beeldscherm grootte waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop computer, een tablet, of een smartphone is. Voor elke beeldschermresolutie wordt bepaald wat er getoond moet worden en hoe. De tekst is altijd goed leesbaar zonder te hoeven zoomen. De techniek bestaat al een tijdje, maar tegenwoordig is het echt een 'must' dat je website responsive is. Mocht je website nog niet responsive zijn, dan raden we je zeker aan om je website aan te passen. Voor vragen hierover kun je ons altijd even bellen of mailen.

08-02-2017